Ποιοι είμαστε

Η Εταιρία

Ο Ιωάννης Καραγιάννης και συνεργάτες του σας καλωσορίζουμε στην RE/MAX Δομή,  την αναγνωρισμένη κτηματομεσιτική εταιρεία η οποία αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση ακινήτων όλων των κατηγοριών στην περιοχή της Μαγνησίας και των Σποράδων.

Η remax δομή είναι μέλος του ομίλου Καραγιάννη , η ιστορία του Ομίλου ξεκινά από το 1974, όταν ο πρόεδρος του Ομίλου, Δημήτρης Καραγιάννης, τελειώνει τις σπουδές του και γίνεται Δασοπόνος με εξειδίκευση στην τεχνολογία του ξύλου. Αφού υπηρέτησε για 12 χρόνια στο Δημόσιο, στον τομέα της Δασοπονίας του Υπουργείου Γεωργίας, τον εγκαταλείπει και εντάσσεται στον ιδιωτικό τομέα ιδρύοντας το 1987 μαζί με τη σύζυγό του, Ματούλα, την πρώτη εταιρεία στο Βόλο «Το Παραδοσιακό Σπίτι» και μετέπειτα «ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΑ».

  • Το 1989 ιδρύουν τη δεύτερη εταιρεία, την «ΞΥΛΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», για την παραγωγή επίπλων και ξύλινων κατασκευών.
  • Το 1993 ιδρύουν την τρίτη εταιρεία, την «ELDOOR», μετέπειτα «ΚΑΡΜΑΝ», η οποία εμπορεύεται έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες δωματίου, κουφώματα εξωτερικά, πόρτες εσωτερικές και θωρακισμένες.
  • Το 2006 ιδρύουν την τέταρτη εταιρεία στην Ιστιαία της Βόρειας Εύβοιας, η οποία εμπορεύεται όλα τα προϊόντα των εταιρειών του Βόλου.
  • Το 2007 ιδρύουν την πέμπτη εταιρεία, τη RE/MAX ΔΟΜΗ, η οποία μέχρι σήμερα ασχολείται με τις αγορές – πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων στον Βόλο και σε ολόκληρη τη Μαγνησία.

 

Σήμερα ο Όμιλος Καραγιάννη αντιπροσωπεύει στο Νομό Μαγνησίας τις εταιρείες CANDIA με στρώματα και υπνοσύνολα και την PLAN B για κατασκευές και ανακαινίσεις σπιτιών και κτιρίων. Ο Όμιλος Καραγιάννη είναι μια οικογενειακή επιχειρηματική υπόθεση, διότι από το 2000 και μετά μπήκε στις επιχειρήσεις και η δεύτερη γενιά: Η Ευτυχία Καραγιάννη, Αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων και Διακοσμήτρια και το 2006 ο Γιάννης Καραγιάννης, διοικητικό και οικονομικό στέλεχος των επιχειρήσεων. Σήμερα ο Όμιλος Καραγιάννη ασχολείται με τις εταιρείες RE/MAX ΔΟΜΗ, Αγορές – Πωλήσεις – Μισθώσεις Ακινήτων ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΑ, Έπιπλα – Διακόσμηση CANDIA, Στρώματα και Υπνοσύνολα και Plan B, Κατασκευές και Ανακαινίσεις Και η ιστορία του Ομίλου συνεχίζεται…

 

Γιατί Εμάς;

Στην RE/MAX Δομή ο αγοραστής έχει δυνατότητα επιλογής μέσα από μια πληθώρα αποκλειστικών ακινήτων όλων των κατηγοριών. Μονοκατοικίες, οικόπεδα, διαμερίσματα, επιχειρήσεις και επενδυτικές ευκαιρίες καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου

Πανέμορφα τοπία, ιστορία, φύση, φιλόξενοι άνθρωποι και αναρίθμητες δραστηριότητες και επιλογές για διακοπές, μόνιμη κατοικία και φυσικά επενδύσεις σε έναν τόπο που μόνο εξελίσσεται. Με συνεχή συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις και εντατική ενημέρωση για τα κτηματομεσιτικά δρώμενα η RE/MAX Δομή είναι σε θέση να σας κατατοπίσει πλήρως σε κάθε τι που αφορά την αγοραπωλησία ακινήτου..

O ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της RE/MAX Δομή εκφράζεται σε κάθε τομέα δράσης της εταιρείας αλλά κυρίως στην εξυπηρέτηση, που είναι υποδειγματική σε κάθε περίπτωση. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας όπως πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι, νομικοί σύμβουλοι και συμβολαιογράφοι παρέχουν την μέγιστη υποστήριξη και καθοδήγηση για κάθε κτηματομεσιτική απόφαση σε αγοραστές, πωλητές και ενοικιαστές. Στα γραφεία μας, οι άνθρωποι της εταιρείας, σας περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν με όσο το δυνατόν αποδοτικότερο τρόπο.